Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 Eylül – 9 Eylül 2018)

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (3 Eylül – 9 Eylül 2018)

Listenin ilk oyunu Planet Alpha oluyor. Oyuncuları keşfetmeye doyamayacakları bir gezegene götüren yapımda amacımız; oldukça yabancı olduğumuz yeni gezegende karşımıza çıkan düşmanlardan kaçmak. Tüm o kaçış sırasındaysa oldukça ilginç yerlerden geçiyor ve her geçtiğimiz yerde bambaşka bir detay keşfediyoruz.

Another Sight ise listedeki bir başka macera oyunu. 1899 yılında geçen ve Londra Metrosu’na girdiği sırada çöken tünel sebebiyle görme yetisini kaybeden Kit isimli bir kızın hikayesinin anlatıldığı oyunda, Kit ve kırmızı tüylü fantastik kedi Hodge arasındaki beklenmedik duygusal bağlantıyı anlatıyor. İkilinin tünellerden çıkmak için girdikleri inanılmaz hikayeyi ele alan yapım, farklı özellikleriyse dikkat çekiyor.

Marvel’s Spider-Man ise sadece haftanın oyunu olmakla yetinmiyor belki de yılın oyunu ödülü almak için sıraya girenlerden bir tanesi oluyor. Açık dünya oynanışıyla gerçek bir Örümcek Adam deneyimi yaşarmak için gelen Marvel’s Spider-Man, daha önce hiç görmediğimiz bir hikayeyi anlatacak olması, birden fazla düşmanla savaştırması ve oyun içi çeşitliliğiyle göz dolduruyor.

Immortal: Unchained ise haftanın ilginç oyunlarından bir tanesi. Üçüncü kişi bakış açısıyla oynadığımız oyun, oyuncuları yine farklı evrenlere götürüyor ve o evrenlerde dünyanın sonunu getirmek için hazırlanan canavarlarla savaştırıyor. Bunu yaparken aksiyonu bol rol yapma ögesiyle besleyen yapımcılar, ortaya göz atılası bir oyun çıkartıyorlar.

NASCAR Heat 3 ise adından da anlayabileceğiniz üzere NASCAR temalı bir yarış oyunu. Fakat Heat 3 diğerlerinden farklı olarak oyunculara kendi yarış takımlarını kurma ve bu yarış takımıyla ulusal müsabakalara girme şansı tanıyor.

(tamindir)

KAYNAK : AKŞAM GAZETESİ

Sosyal Medya'da Paylaş

Yorum gönder