2023 yılında piyasaya sürülmüş en eğlenceli mobil oyunlar

2023 yılında piyasaya sürülmüş en eğlenceli mobil oyunlar - Resim: 1

2023 yılında piyasaya sürülmüş en eğlenceli mobil oyunlar

KAYNAK: Teknolojioku

Apple Arcade, Netflix ve yeni katılan Crunchyroll gibi abonelik hizmetleri sayesinde, 2023 boyunca premium mobil oyunların kalite ve miktarı artış gösterdi.

Yıl sonuna geldiğimizde “En İyi Oyunlar” listesi yapmak her zaman zor oluyor. Üç kişilik küçük bir ekibiz ve bir yıl boyunca çıkan oyunları yönetilebilir bir liste haline getirmeye çalışmak, büyük ekipler için bile zorlayıcı. Yıl içinde çıkan oyunların birçoğu, en iyi oyunlar olmasalar da dikkate değer özellikler gösteriyor. Bazı oyunları listeye alamamak içimizi acıtıyor çünkü onların da fark edilmesi gerektiğini düşünüyoruz!

Bu yüzden geçen yılın “En İyi Oyunlar” listesinde uyguladığımız formülü bu yıl da sürdürdük. Listeye, tüm yıl boyunca her hafta seçtiğimiz “Haftanın Oyunu” önerilerimizle başlıyoruz. Takvimin nasıl işlediğini düşünürsek, bu bize 50’den fazla oyun sunuyor. Tabii ki her hafta sadece bir iyi oyun çıkmıyor, bu yüzden Haftanın Oyunları dışında, Apple Arcade oyunları, Netflix oyunları ve diğer App Store çıkışları için de onur ödülleri veriyoruz. Ve bu yazı mobil oyunlara özel olsa da, Nintendo Switch ve Steam Deck için de 2023’ün en iyileri listemize göz atmanızı öneririz.

Rocco’s Island: Pocket Edition

TMNT: Shredder’s Revenge (Netflix)

Static Shift Racing

Madness/Endless

1 Bit Survivor

Endling: Extinction is Forever

Dust & Neon (Netflix)

Ultra Blade

Stuffo the Puzzle Bot

Cyber Protocol

How We Know We’re Alive

Well Word

Brotato

Generations

Pocket City 2

Super Meat Boy Forever

Peglin

Laya’s Horizon (Netflix)

Lost Words: Beyond the Page

Rytmos

Super Cat Tales: PAWS

 

Sosyal Medya'da Paylaş

Yorum gönder